Skip to content

Martin Neirynck
Vertrouw uw tuinwerken toe aan een expert

Wie zijn wij?

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring beschikken wij over een uitgebreid gamma van diensten met betrekking tot het creëren, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Vertrouw ons uw wensen toe zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw project in Namen, Luik en de provincie Luxemburg van A tot Z wordt uitgevoerd.

Wij luisteren naar uw noden en verwachtingen en garanderen u de vlekkeloze uitvoering van uw werkzaamheden binnen de kortst mogelijke termijn, ongeacht of het over een eenmalig project of een jaarlijks onderhoud gaat.

De zaakvoerder is een gepassioneerde tuinier die steeds persoonlijk op de werven aanwezig is en de werkzaamheden zelf uitvoert met behulp van een efficiënt team.

Onze diensten

Ontdek al onze diensten hieronder in detail en aarzel niet om ons bijkomende informatie of een gratis offerte te vragen. Wij staan steeds voor u klaar, ongeacht of u een particulier, een bedrijf of een instelling bent.

Tuinaanleg en -onderhoud

Ons team van gepassioneerde en bekwame tuiniers creëren en leggen uw tuin aan, ongeacht de grootte en het type, van een kleine stadstuin tot grotere oppervlakten. Wij kunnen u voor alle soorten configuraties, oppervlakten en blootstellingen een project op maat aanbieden dat zal voldoen aan al uw eisen en verwachtingen. U kan beroep doen op ons voor:

Snoeien en omhakken

Het is noodzakelijk en belangrijk dat bomen regelmatig en weloverwogen gesnoeid worden. Dit bevordert namelijk de groei, helpt ziektes voorkomen, vermindert de schaduwvlakken die een boom creëert en helpt om woningen en/of wegen veilig te stellen. Ons team van klimmers zorgt voor het onderhoud van al uw bomen.

Dankzij onze ervaring kunnen wij een diagnose stellen met betrekking tot de gezondheidstoestand van uw gewassen en kunnen wij gepaste behandelingen aanbieden. Indien een boom sporen van ziekte vertoont of indien het risico bestaat dat de boom zou omvallen, kunnen wij snel ingrijpen en de boom op een veilige manier omhakken dankzij onze vellingstechniek. Wij zorgen ervoor dat de boomwortels worden weggehaald en dat alle afval wordt meegenomen zodat uw tuin netjes en intact achterblijft.

Houten of stenen terrassen

Wij ontwerpen en leggen uw terras aan met de grootste zorg, ongeacht of u een houten of stenen terras wenst. Wij zorgen enerzijds voor het egaliseren van uw terrein voor een perfect resultaat en geven u anderzijds advies bij de materiaalkeuze en dit in functie van uw smaak en budget.

U kan eveneens beroep doen op ons voor uw buitenbestratingswerkzaamheden, bijvoorbeeld het aanleggen van een tuinpad of een berijdbare toegang naar uw garage.

Tuinomheiningen

Met het oog op uw veiligheid of indien u uw tuin wenst te begrenzen, wij staan te uwer beschikking voor de plaatsing van alle types afsluitingen:

U kan eveneens beroep doen op ons voor het plaatsen van een automatische of manuele poort, met of zonder hekje.

Onze troeven

10 jaar ervaring en knowhow
hoogtechnologisch materiaal
advies op maat
aanwezigheid van de zaakvoerder op de werven
nauwgezet werk tegen de juiste prijs
gratis offerte

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een professionele tuinaannemer voor uw tuinwerkzaamheden? Aarzel dan niet langen en doe beroep op Martin Neirynck voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Formulaire de contact NL